גלידונית תות

קינוח ביס שימלא לך בדיוק את החשק המתוק שמסתובב איתך כל היום
קינוח ביס שימלא לך בדיוק את החשק המתוק שמסתובב איתך כל היום
רמת קושי
בינונית
זמן הכנה
25 דקות
הגשה
כ-12 גלידוניות תות
  • 1. שוברים גביעי הגלידה
    3 דקות

    בבלנדר או ביד, שוברים את גביעי הגלידה למרק דק כמה שניתן ומעבירים לקערה. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים.

  • 2. משטחים את התערובת
    2 דקות

    מעבירים את התערובת לתבנית מלבנית עם נייר אפייה ומשטחים.

  • 3. מוסיפים שכבת גלידה
    5 דקות

    שמים שכבה של גלידת תות ומעבירים להקפאה להתייצבות בין ארבע ל6 שעות

  • 4. הכנת השוקולד
    2 דקות

    בקערה חסינה לחום שמים את השוקולד ושמן הקוקוס. ממיסים במיקרו ומניחים בצד כך שהתערובת מתקררת אך נשארת נוזלית.

  • 5. חותכים לקוביות וטובלים
    13 דקות

    מוציאים את התבנית מההקפאה וחותכים לקוביות "ביס". בעזרת מזלג טובלים קוביה, קוביה בתערובת השוקולד המומס ומניחים על נייר פרגמנט להתמצקות.