תפוחי עץ האסלבק

רמת קושי
קלה
זמן הכנה
25 דקות
הגשה
4 מנות
  • 1. חיתוך התפוחים
    5 דקות

    לחתוך את התפוחים לחצי. לפרוס אותם על צ'ופסטיקס כמו בוידאו.

  • 2. הרכבת המנה
    10 דקות

    לקמח את משטח העבודה ולחתוך את בצק העלים לריבועים. לפזר ריבה על כל בצק ולהניח תפוח על כל ריבוע מוכן.

  • 3. חיתוך, ציפוי ואפייה
    10 דקות

    לחתוך כל בצק בצורת תפוח, כמו בוידאו. להבריש עם חמאה מומסת ולפזר קינמון וסוכר מעל.

    לאפות למשך 25 דקות ב220 מעלות. כדאי להגיש עם גלידת וניל וסירופ קרמל טעים.