שלגון קוקוס-תפוזים

רמת קושי
קלה
זמן הכנה
10 דקות
הגשה
12 שלגונים
  • 1. מילוי השלגון החיצוני והקפאה
    5 דקות

    למהול את תרכיז התפוזים במעט מים (לא חובה) ולמלא 3/4 כוס. ללחוץ כוס קטנה יותר פנימה ולמלא אותה מים (לייצוב הכוס) ולהכניס להקפאה עד שמתייצב.

  • 2. מילוי שאר השלגון והקפאה
    5 דקות

    להסיר את הכוסות הפנימיות, למזוג קרם קוקוס עד שממלא את כל הכוס. האיזון בין הטעמים תלוי בטעם האישי. לשים מקל ארטיק בתוך כל כוס ולהקפיא עד שהכל מתייצב.