שלגון קוקוס-תפוזים
| 23 ביוני 2022
שתף

רמת קושי
קלה

זמן הכנה
10 דקות

הגשה
12 שלגונים
-
1. מילוי השלגון החיצוני והקפאה5 דקות
למהול את תרכיז התפוזים במעט מים (לא חובה) ולמלא 3/4 כוס. ללחוץ כוס קטנה יותר פנימה ולמלא אותה מים (לייצוב הכוס) ולהכניס להקפאה עד שמתייצב.
-
2. מילוי שאר השלגון והקפאה5 דקות
להסיר את הכוסות הפנימיות, למזוג קרם קוקוס עד שממלא את כל הכוס. האיזון בין הטעמים תלוי בטעם האישי. לשים מקל ארטיק בתוך כל כוס ולהקפיא עד שהכל מתייצב.