"קדירת" פרנץ' טוסט פטל

רמת קושי
קלה
זמן הכנה
25 דקות
הגשה
כ5-7 מנות של "קדירת" פרנץ' טוסט פטל
  • 1. הרכבת החלק הראשון של המנה
    10 דקות

    לפרוס את הלחמניות, למרוח במסקרפונה, זסט לימון, ריבת פטל. לכסות ולפרוס לקוביות. להעביר את הלחמניות לתבנית מלבנית.

  • 2. ערבוב רכיבי הפרנץ' טוסט
    10 דקות

    לערבב את כל הרכיבים ולמלא את התבנית עם הלחמניות. מומלץ לכסות ולהכניס למקרר לכ8 שעות (ללילה).

  • 3. אפייה והגשה
    5 דקות

    לאפות בחום של 180 מעלות למשך 45 דקות. להגיש בצורה שאוהבים, אנחנו ממליצים: עם סירופ מייפל וחמאה.