גלידונית תות
| 11 באוקטובר 2021
קינוח ביס שימלא לך בדיוק את החשק המתוק שמסתובב איתך כל היום
שתף
קינוח ביס שימלא לך בדיוק את החשק המתוק שמסתובב איתך כל היום

רמת קושי
בינונית

זמן הכנה
25 דקות

הגשה
כ-12 גלידוניות תות
-
1. שוברים גביעי הגלידה3 דקות
בבלנדר או ביד, שוברים את גביעי הגלידה למרק דק כמה שניתן ומעבירים לקערה. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים.
-
2. משטחים את התערובת2 דקות
מעבירים את התערובת לתבנית מלבנית עם נייר אפייה ומשטחים.
-
3. מוסיפים שכבת גלידה5 דקות
שמים שכבה של גלידת תות ומעבירים להקפאה להתייצבות בין ארבע ל6 שעות
-
4. הכנת השוקולד2 דקות
בקערה חסינה לחום שמים את השוקולד ושמן הקוקוס. ממיסים במיקרו ומניחים בצד כך שהתערובת מתקררת אך נשארת נוזלית.
-
5. חותכים לקוביות וטובלים13 דקות
מוציאים את התבנית מההקפאה וחותכים לקוביות "ביס". בעזרת מזלג טובלים קוביה, קוביה בתערובת השוקולד המומס ומניחים על נייר פרגמנט להתמצקות.