גלילות חצילים ממולאות גבינה

קריספי מבחוץ, נימוח מבפנים!
קריספי מבחוץ, נימוח מבפנים!
רמת קושי
קלה
זמן הכנה
75 דקות
הגשה
כ10 גלילות חצילים
  • 1. הקפאת הגבינה
    60 דקות

    הכניסו את מיכל הסימפוניה למקפיא עד שהגבינה תתמצק מעט.

  • 2. חיתוך הגבינה
    2 דקות

    חיתכו את הגבינה במיכל לריבועים ודחפו החוצה מהמיכל.

  • 3. הרכבת גלילת החציל
    3 דקות

    הניחו קוביית סימפוניה על גבי פרוסת חציל וגלגלו.

  • 4. ציפוי גלילת החציל
    3 דקות

    טיבלו את החציל בביצה טרופה ולאחר מכן בפירורי הלחם.

  • 5. טיגון גלילת החציל
    7 דקות

    הכניסו לסיר עם שמן חם (160 מעלות+-), טגנו עד הזהבה מלאה מכל הצדדים.