גלילות חצילים ממולאות גבינה
| 17 במרץ 2022
קריספי מבחוץ, נימוח מבפנים!
שתף
קריספי מבחוץ, נימוח מבפנים!

רמת קושי
קלה

זמן הכנה
75 דקות

הגשה
כ10 גלילות חצילים
-
1. הקפאת הגבינה60 דקות
הכניסו את מיכל הסימפוניה למקפיא עד שהגבינה תתמצק מעט.
-
2. חיתוך הגבינה2 דקות
חיתכו את הגבינה במיכל לריבועים ודחפו החוצה מהמיכל.
-
3. הרכבת גלילת החציל3 דקות
הניחו קוביית סימפוניה על גבי פרוסת חציל וגלגלו.
-
4. ציפוי גלילת החציל3 דקות
טיבלו את החציל בביצה טרופה ולאחר מכן בפירורי הלחם.
-
5. טיגון גלילת החציל7 דקות
הכניסו לסיר עם שמן חם (160 מעלות+-), טגנו עד הזהבה מלאה מכל הצדדים.