סושי גלידה טבעוני
| 30 במאי 2022
שתף

רמת קושי
בינונית

זמן הכנה
55 דקות

הגשה
כ-20 חתיכות סושי
-
1. הקצפת מי חומוס8 דקות
לסנן לקערה את מי החומוס ובעזרת מיקסר להקציף עד קבלת קצפת יציבה (ניתן לזרז את התהליך עם כפית קרם טרטר).
-
2. הוספת נוזל קוקוס והקפאה5 דקות
לקפל לתוך הקצפת בעדינות את נוזל הקוקוס המרוכז. להעביר לתבנית סיליקון עם שקעים מלבניים ולמקפיא להתייצבות.
-
3. ערבוב הבצק2 דקות
להעביר את שברי עוגיות הלוטוס לקערה, להוסיף את חלב השקדים וממרח הלוטוס ולערבב עד הטמעה מלאה.
-
4. רידוד הבצק וקירור5 דקות
לרדד את הבצק שהתקבל בין שני ניירות אפייה לצורת מלבן ולהעביר למקרר לחצי שעה.
-
5. הרכבת המנה5 דקות
להוציא את מלבני הגלידה מהתבנית ולהניח על מלבן הבצק. לגלגל את הבצק עד קבלת גליל סושי. לחתוך לחתיכות סושי.
-
6.