סושי גלידה טבעוני

רמת קושי
בינונית
זמן הכנה
55 דקות
הגשה
כ-20 חתיכות סושי
  • 1. הקצפת מי חומוס
    8 דקות

    לסנן לקערה את מי החומוס ובעזרת מיקסר להקציף עד קבלת קצפת יציבה (ניתן לזרז את התהליך עם כפית קרם טרטר).

  • 2. הוספת נוזל קוקוס והקפאה
    5 דקות

    לקפל לתוך הקצפת בעדינות את נוזל הקוקוס המרוכז. להעביר לתבנית סיליקון עם שקעים מלבניים ולמקפיא להתייצבות.

  • 3. ערבוב הבצק
    2 דקות

    להעביר את שברי עוגיות הלוטוס לקערה, להוסיף את חלב השקדים וממרח הלוטוס ולערבב עד הטמעה מלאה.

  • 4. רידוד הבצק וקירור
    5 דקות

    לרדד את הבצק שהתקבל בין שני ניירות אפייה לצורת מלבן ולהעביר למקרר לחצי שעה.

  • 5. הרכבת המנה
    5 דקות

    להוציא את מלבני הגלידה מהתבנית ולהניח על מלבן הבצק. לגלגל את הבצק עד קבלת גליל סושי. לחתוך לחתיכות סושי.


  • 6.