עוגיית סנדוויץ' טבעונית
| 30 במאי 2022
שתף

רמת קושי
קלה

זמן הכנה
25 דקות

הגשה
כ4 עוגיות סנדוויץ' גדולות
-
1. ערבוב תערובת העוגה3 דקות
לערבב בקערה את תערובת העוגה והמחית.
-
2. הוספת שוקולד2 דקות
להוסיף את נטיפי השוקולד לתערובת ולערבב שוב.
-
3. זילוף העוגיות ואפייה5 דקות
לסדר עיגולים שטוחים של התערובת על תבנית אפייה ולאפות על חום של 180 מעלות כ-15 דקות או עד הזהבה.
-
4. צינון העוגיות15 דקות
להוציא מהתנור ולהניח בצד עד להתקררות מלאה.
-
5. הכנת המילוי5 דקות
להקציף את השמנת הצמחית עם אבקת הפודינג עד לקבלת קרם וניל.
-
6. הרכבת העוגיות5 דקות
לזלף את הקרם על הצד התחתון של אחת העוגיות ולסגור עם הצד התחתון של עוגיה נוספת.