עוגיית סנדוויץ' טבעונית

רמת קושי
קלה
זמן הכנה
25 דקות
הגשה
כ4 עוגיות סנדוויץ' גדולות
  • 1. ערבוב תערובת העוגה
    3 דקות

    לערבב בקערה את תערובת העוגה והמחית.

  • 2. הוספת שוקולד
    2 דקות

    להוסיף את נטיפי השוקולד לתערובת ולערבב שוב.

  • 3. זילוף העוגיות ואפייה
    5 דקות

    לסדר עיגולים שטוחים של התערובת על תבנית אפייה ולאפות על חום של 180 מעלות כ-15 דקות או עד הזהבה.

  • 4. צינון העוגיות
    15 דקות

    להוציא מהתנור ולהניח בצד עד להתקררות מלאה.

  • 5. הכנת המילוי
    5 דקות

    להקציף את השמנת הצמחית עם אבקת הפודינג עד לקבלת קרם וניל.

  • 6. הרכבת העוגיות
    5 דקות

    לזלף את הקרם על הצד התחתון של אחת העוגיות ולסגור עם הצד התחתון של עוגיה נוספת.