עוגת "גבינה" טבעונית בשני צבעים
| 30 במאי 2022
שתף

רמת קושי
בינונית

זמן הכנה
32 דקות

הגשה
עוגת "גבינה" שני צבעים
-
1. השריית הקשיו2 דקות
להשרות את הקשיו יום לפני ההכנה, או שעה במים חמים.
-
2. הכנת הבסיס7 דקות
לטחון במעבד מזון את עוגיות הסנדוויץ', להמיס את המחמאה ולהוסיף לעוגיות. לערבב עד הטמעת המחמאה באופן מלא.
-
3. בסיס העוגה וקירור5 דקות
בתבנית קפיץ עגולה, לשטח את תערובת העוגיות לבסיס דק ולהעביר למקרר לחצי שעה להתייצבות.
-
4. טחינת התערובת10 דקות
להעביר את הקשיו המושרים למעבד מזון, להוסיף את היוגרט, מיץ הלימון, המייפל וריבת הפסיפלורה ולטחון היטב. לשמור חצי מהתערובת בצד.
-
5. הוספת אוכמניות והקפאת התערובת3 דקות
להוסיף את האוכמניות לתערובת שנותרה ולטחון שוב. לשפוך את התערובת הסגולה אל התבנית ולהעביר למקפיא להתייצבות של כחצי שעה.
-
6. הוספת התערובת לעוגה והקפאה5 דקות
לשפוך את התערובת הכתומה ששמרנו בצד על העוגה ולהעביר למקפיא לשעתיים התייצבות.