עוגת "גבינה" טבעונית בשני צבעים

רמת קושי
בינונית
זמן הכנה
32 דקות
הגשה
עוגת "גבינה" שני צבעים
  • 1. השריית הקשיו
    2 דקות

    להשרות את הקשיו יום לפני ההכנה, או שעה במים חמים.

  • 2. הכנת הבסיס
    7 דקות

    לטחון במעבד מזון את עוגיות הסנדוויץ', להמיס את המחמאה ולהוסיף לעוגיות. לערבב עד הטמעת המחמאה באופן מלא.

  • 3. בסיס העוגה וקירור
    5 דקות

    בתבנית קפיץ עגולה, לשטח את תערובת העוגיות לבסיס דק ולהעביר למקרר לחצי שעה להתייצבות.

  • 4. טחינת התערובת
    10 דקות

    להעביר את הקשיו המושרים למעבד מזון, להוסיף את היוגרט, מיץ הלימון, המייפל וריבת הפסיפלורה ולטחון היטב. לשמור חצי מהתערובת בצד.

  • 5. הוספת אוכמניות והקפאת התערובת
    3 דקות

    להוסיף את האוכמניות לתערובת שנותרה ולטחון שוב. לשפוך את התערובת הסגולה אל התבנית ולהעביר למקפיא להתייצבות של כחצי שעה.

  • 6. הוספת התערובת לעוגה והקפאה
    5 דקות

    לשפוך את התערובת הכתומה ששמרנו בצד על העוגה ולהעביר למקפיא לשעתיים התייצבות.