פאדג' קיט-קט

רמת קושי
קלה
זמן הכנה
20 דקות
הגשה
5-7 חיתוכיות פאדג'
  • 1. הכנת התערובת
    5 דקות

    לערבב בקערה שמתאימה למיקרוגל את כל החומרים, מלבד הקיט-קט. להמיס בפולסים של 20 שניות כל פעם ולערבב בין החימום, עד שהכל נמס.

  • 2. הרכבת הפאדג' וקירור
    10 דקות

    להעביר חצי מהתערובת לתבנית קוטר 20, מרופדת בנייר אפייה. לפזר בצורה שווה את רוב הקיט-קט לתבנית, לחתוך, אם צריך ולמלא את התבנית עם שאר התערובת. לקצוץ ולפזר מעל את שאר הקיט-קט. להכניס לקירור של לפחות 4 שעות, עד שמתייצב.

  • 3. הגשה
    5 דקות

    לקלף בעדינות מנייר האפייה, לחתוך לקוביות ולהנות מכל רגע!