תפוחי עץ האסלבק
| 16 ביוני 2022
שתף

רמת קושי
קלה

זמן הכנה
25 דקות

הגשה
4 מנות
-
1. חיתוך התפוחים5 דקות
לחתוך את התפוחים לחצי. לפרוס אותם על צ'ופסטיקס כמו בוידאו.
-
2. הרכבת המנה10 דקות
לקמח את משטח העבודה ולחתוך את בצק העלים לריבועים. לפזר ריבה על כל בצק ולהניח תפוח על כל ריבוע מוכן.
-
3. חיתוך, ציפוי ואפייה10 דקות
לחתוך כל בצק בצורת תפוח, כמו בוידאו. להבריש עם חמאה מומסת ולפזר קינמון וסוכר מעל.
לאפות למשך 25 דקות ב220 מעלות. כדאי להגיש עם גלידת וניל וסירופ קרמל טעים.