תפוחי עץ ממולאים בפאי תפוחים

רמת קושי
בינונית
זמן הכנה
20 דקות
הגשה
5 מנות
  • 1. הכנת המלית
    10 דקות

    להוציא את תכולת התפוחים באמצעות סקופ מלון. לערבב את התכולה עם דבש וכפית קינמון.

  • 2. הרכבת המנה
    10 דקות

    למלא את תפוחי העץ במלית ולסדר את הבצק בפרוסות מעל – בשתי וערב, כמו פאי רגיל.

  • 3. ציפוי הבצק
    10 דקות

    לערבב את הסוכר עם כפית קינמון. להבריש את הבצק בביצה (ניתן למהול במעט מים). לפזר מעל את תערובת הסוכר. לאפות ל25-35 דקות ב190 מעלות. להגיש עם גלידה וסירופ קרמל. תהנו!